Publicat pe Lasă un comentariu

Ce trebuie să faci dacă Samsung Galaxy S9 nu se aprinde (pași simpli)

Un telefon de lux nou-nouț, precum Samsung Galaxy S9, ar putea funcționa perfect, dar se întâmplă lucruri și telefonul nu se aprinde. Una dintre cele mai des menționate probleme cu telefoanele puternice implică capacitatea lor de a porni sau de a porni. Din fericire un telefon nu este atat de complicat de reparat ca un televizor.

Este probabil ca firmware-ul să se fi blocat dacă noul tău Galaxy S9 are un ecran negru și nu reacționează la nimic din ceea ce faci în legătură cu el. Nu vă alarmați! Această problemă este simplu de rezolvat și nu ai nevoie de asistența unui tehnician.

În acest articol, vă voi arăta cum să rezolvați această problemă. Dar, dacă dețineți acest telefon fantastic, continuați să citiți, deoarece abordarea pe care o oferim în acest articol vă poate fi de ajutor în orice fel.

Înainte de a continua, dacă ați ajuns pe această pagină în căutarea unui remediu pentru dilema dvs. Aruncați o privire pe pagina noastră de depanare pentru problema Galaxy S9 nu se aprinde, deoarece am răspuns deja la majoritatea celor mai populare probleme ale telefonului.. Completați chestionarul nostru privind problemele Android și trimiteți-l prin e-mail dacă nu vi se potrivesc sau dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar.

Repară-ți problema Galaxy S9 nu se aprinde.

Există doar câțiva pași pe care îi puteți face pentru a vedea dacă puteți învia calculatorul. Dacă telefonul continuă să nu răspundă după ce ați finalizat această depanare, îl puteți duce la un centru de reparații. Presupun că toate smartphone-urile nou-nouțe ar trebui să funcționeze impecabil, dar nu este așa; în schimb, dilema ar trebui rezolvată de vânzător sau producător, nu de consumatori. Acum că ați încercat totul pentru a face ca telefonul să pornească din nou, iată ce puteți face…

Posibilități de remediere

 • Primul lucru pe care îl puteți face este să resetați telefonul…
 • Timp de 10 secunde sau înainte ca ecranul dispozitivului să se aprindă, țineți apăsate în același timp butoanele de volum jos și de alimentare.

Această operațiune este cunoscută sub numele de repornire forțată și este foarte utilă pentru a face față defecțiunilor dispozitivului și problemelor de firmware. Dacă sunteți familiarizați cu procesul de extragere a bateriei pe care îl facem adesea pe telefoanele cu baterii detașabile. Acesta este opusul celui care poate fi folosit doar pe telefoanele cu baterii detașabile. Dacă combinația este potrivită, Galaxy S9 este cablat pentru a conduce sau simula deconectarea bateriei. Dacă telefonul nu răspunde de prima dată când faci acest lucru, repetă procesul de câteva ori, dar dacă tot nu răspunde, încearcă asta:

 • În al doilea rând, apăsați și mențineți apăsat butonul Volume Down fără a-l elibera.
 • Apăsați și țineți apăsată tasta Power atunci când o țineți apăsată.
 • Țineți toate tastele apăsate timp de cel puțin 10 secunde.

În esență, aceasta este aceeași tehnică ca și prima tehnică de mai sus. Cu excepția faptului că trebuie să apăsați și să țineți apăsat mai întâi butonul Volume Down înainte de a apăsa și a ține apăsată tasta Power. Deoarece altfel nu veți imita deconectarea bateriei. Dacă telefonul tot nu răspunde după acest proces, puteți trece la următorul.

Metodologie alternativă

În acest moment, vrem să vedem dacă telefonul răspunde la încărcătorul său; dacă răspunde, lăsați-l să se încarce câteva minute înainte de a încerca să-l porniți. Este obișnuit ca acesta să nu se încarce sau să nu reacționeze la încărcătorul său atunci când este atașat, dacă a fost implicat într-un accident. Pe scurt, dorim să asigurăm o alimentare sigură a telefonului înainte de a încerca să simulăm o deconectare a bateriei. Iată ce puteți face…

 • Conectați bateria la o priză de perete funcțională.
 • Folosiți cablul original pentru a lega Galaxy S9 de încărcător.
 • Permiteți-i acestuia să se încarce timp de câteva minute în timp ce este încă atașat la baterie.
 • Acum, țineți apăsate simultan butoanele Volume Down și Power timp de 10 secunde.
 • Dacă după aceasta, telefonul chiar nu se aprinde, luați în considerare repornirea acestuia în Recovery Mode pentru a vedea dacă poate face acest lucru. Dacă pornește în modul de recuperare, problema ar putea fi de la firmware, dar dacă nu o face, ar putea fi de la hardware.
 • Apoi, apăsați și mențineți tastele Volume Up și Bixby, urmate de tasta Power.
 • Eliberați cele trei taste în momentul în care apare logo-ul Android.
 • Înainte de a apărea opțiunile din meniul de recuperare a dispozitivului Android, va apărea un avertisment „Installing system upgrade” timp de 30-60 de secunde.

Daca nu porneste.

Indiferent dacă telefonul pornește sau nu în modul de recuperare, îl puteți returna la magazin, deoarece este clar că are o problemă. Sunt sigur că nu vrei să te confrunți cu o astfel de situație acum, așa că poți obține înlocuirea sistemului. Dar, presupunând că telefonul va porni în modul de recuperare, îți recomand să efectuezi o resetare generală pentru a șterge toate informațiile personale:

 • Opriți calculatorul.
 • Apoi apăsați și mențineți apăsate tastele Volume Up și Bixby, urmate de tasta Power.
 • Eliberați toate tastele atunci când apare logo-ul verde Android Instalarea actualizării sistemului va apărea. Dupa care apariția opțiunilor din meniul de recuperare a sistemului Android vor aparea.
 • Pentru a evidenția ștergere date / resetare din fabrică, apăsați de mai multe ori tasta Volume jos.
 • Pentru a alege, apăsați butonul de pornire.
 • Țineți apăsată tasta de reducere a volumului până când apare opțiunea Da – ștergeți toate informațiile despre utilizator.
 • Pentru a alege și a începe resetarea generală, apăsați butonul Power.
 • „Reboot machine now” (Reporniți aparatul acum) se aprinde până când se finalizează resetarea principală.
 • Pentru a reporni aparatul, apăsați tasta Power.

Sper că abordarea noastră vă va fi utilă. Lăsați o notă mai jos dacă aveți și alte întrebări pe care doriți să ni le adresați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.